בראוניז חמאת בוטנים ושוקולד

רכיבים:

½ 1 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפייה

¼ כפית מלח

¾ כוס קקאו / שוקולית

½ כוס סוכר

½ כוס חלב

4 כפות שמן

½ כוס תפוזים סחוט

מעדן שוקולד (את המיוחד שהילדים אוהבים :-))

כפית תמצית וניל

3 כפות חמאת בוטנים

אופציונאלי: ½ כוס אגוזים קצוצים, ½ כוס קוקוס טחון

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

לערבב את הקמח, אבקת האפייה, הקקאו/שוקולית, הסוכר והמלח יחדיו.

בקערה נפרדת, לערבב במערבל ידני את כול שאר החומרים הרטובים.

להוסיף את התערובת לתערובת הקמח ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

במידה ורוצים להוסיף את התוספות, זהו הזמן.

בתבנית מרובעת נמוכה, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, לצקת את הבלילה ולאפות כ- 20 דקות.

לבדוק באמצעות קיסם שאכן הבלילה שלנו מוכנה ושהקיסם יוצא נקי ממרכזה.

לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור ולאפשר לה להתקרר כ- 15 דקות בתוך התנור.

להניחה על רשת קירור, לצנן לגמרי ולחתוך לקוביות/מרובעים.


| בראוניז שוקולד || בראוניז || קינוח ללא בצק סוכר |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב