כדורי שוקולד "פררו רושה"

רכיבים:

150 גרם ופלים - גביעי גלידה

150 גרם אגוזי לוז טחונים

150 גרם אגוזי לוז חתוכים (שבורים לחתיכות, לא גרוסים ולא טחונים)

50 גרם אגוזי לוז קלויים שלמים

200 גרם נוטלה

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

2 כפות חמאה

אופן הכנה:

לטחון דק את גביעי הגלידה, להוסיף את אגוזי הלוז הטחונים ואת הנוטלה ולערבב היטב. לקרר במשך כשעה וחצי.

לאחר הקירור, ליצור כדורים בעזרת הידיים (להרטיב מעט בכול פעם למניעת הדבקות), ובמרכז כול כדור לשים אגוז לוז שלם, להקפיד לסגור את הכדורים.

להמיס את שני סוגי השוקולדים והחמאה (בבאן מארי או במיקרו),  להוסיף פנימה את שברי אגוזי הלוז, לגלגל את הכדורים שיצרנו בשוקולד המומס. להניח לשוקולד להתקשות.

להגיש בעטרות נייר.


| כדורי שוקולד || קינוח ללא בצק סוכר || כדורי שוקולד פררו רושה |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב