מתכון למאפינס וניל ותותים

רכיבים:

1 כוס תותים טריים קצוצים

½ כוס סוכר

2 כוסות קמח

1 כף אבקת אפייה

¼ כפית מלח

4 כפות חמאה, טמפ` חדר

½ כוס שמנת מתוקה

½ כוס יוגורט במתיקות מעודנת/וניל

2 ביצים, טמפ` חדר

1 כפית תמצית וניל אמיתית

ציפוי:

½ כוס קמח

קורטוב כפית קינמון

3 כפות חמאה

3 כפות סוכר חום

אופן הכנה:

לחמם תנור מראש ל- 200 מעלות.

לשמן תבנית מאפינס.

לערבב היטב את מרכיבי הציפוי: קמח, קינמון וחמאה. להוסיף את הסוכר בסוף ולהניח בצד.

בקערה בינונית, לערבב את התותים והסוכר יחדיו ולהניח בצד.

בקערה נפרדת, לערבב את הקמח, אבקת האפייה והמלח (לאחר ניפוי). להניח בצד.

בקערת המיקסר , להקציף את החמאה. להוסיף את השמנת והיוגורט. לערבב היטב.

להוסיף את הביצים ותמצית הווניל. להוסיף פנימה את תערובת התותים והסוכר. לערבב היטב.

להוסיף את תערובת הקמח פנימה ולערבב. לשים לב לא לערבב יתר על המידה!

לצקת את התערובת לתבנית המאפינס,  לפזר מתערובת הציפוי שהכנו מראש.

לאפות 20 דקות.


| מאפינס || קאפקייקס || מאפינס וניל |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב