מתכון לעוגת תפוז - לימון

150 גרם חמאה מרוככת

1 כפית תמצית וניל

¾ כוס סילאן

2 ביצים

½ 1 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

גרידת קליפות תפוז ולימון

¾ כוס חלב

1 תפוז

2 לימונים

סירופ תפוז-לימון:

מיץ מתפוז אחד

מיץ מ-2 לימונים

¼ כוס סוכר

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

להקציף את החמאה, תמצית הווניל והסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.

להוסיף את הביצים, אחת אחר השנייה, לערבב היטב אחר כול אחת.

לנפות את הקמח ואבקת האפייה ביחד.

לקפל לתוך תערובת הקצף.

להוסיף את הקליפות המגוררות.

להוסיף את החלב פנימה. לערבב היטב.

לצקת לתוך תבנית אפייה משומנת. לאפות 30-35 דקות.

לערבב את מרכיבי הסירופ ולצקת על העוגה בעודה חמה מחוץ לתנור, לקרר על רשת קירור.

| עוגה || מתכון לעוגה || עוגת תפוז |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב