עוגיות אגוזים, קוקוס וקינמון

רכיבים:                                                                          

½ 1 כוס קמח (ערבוב של קמח לבן ומלא/חצי מלא)

1 כפית אבקת אפייה

4 כפות סוכר חום (ניתן לשנות על פי טעמכם)

¼ כוס אגוזים קצוצים

4 כפות קינמון (ניתן לשינוי על פי טעמכם)

½ כוס קוקוס

1 יוגורט (ניתן להשתמש בווניל במתיקות מעודנת, בהחלט משדרג את הטעם)

½ כוס חלב

3 כפות שמן חמניות

2 כפיות תמצית וניל איכותית

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

לערבב את כול המרכיבים היבשים יחדיו.

לערבב את כול המרכיבים הרטובים יחדיו.

לשלב בין שתי התערובות.

הערה חשובה: אם הבלילה קשה מידי, להוסיף מעט חלב ויוגורט ובהתאמה אם הבלילה נוזלית מידי. מרקם העוגיות הוא מרקם שבין מאפינס ועוגייה קשה.

בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות, ליצור עיגולים בעזרת כף/כפית. ניתן להיעזר בכף גלידה בכדי ליצור עוגייה מרשימה וגבוהה.

לאפות כ- 30 דקות.

להניח על רשת קירור ולצנן.


| עוגיות || מתכון לעוגיות קוקוס || עוגיות אגוזים |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב