עוגיות שוקולד

רכיבים:

1/3 כוס קמח

½ כפית אבקת אפייה

¼ כפית  אבקת סודה לשתייה

½ כוס רסק תפוחים לא ממותק

½ כוס סירופ מייפל

½ כוס סוכר חום

½ כוס שיבולת שועל קלויה

½ כוס פצפוצי אורז

1/3 כוס קקאו

4 כפות סילאן

2 כפיות תמצית רום

150 גרם שוקולד מריר

100 גרם צימוקים

לקישוט:

פרג ושוקולד מריר מומס

אופן הכנה:

לחמם תנור לחום של 170 מעלות.

לערבב את החומרים היבשים יחדיו.

לערבב את החומרים הרטובים יחדיו.

לאחד את שתי התערובות.

לשטח ע"ג תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, לאפות כ- 15-20 דקות.

לקרר על משטח קירור. לצקת שוקולד מומס ופרג ולחתוך לקוביות/ מרובעים/ מלבנים.

 



| עוגיות שוקולד || עוגיות שוקולד ופרג || עוגיות ללא בצק סוכר |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב