עוגיות שוקו קוקו אגוזים

רכיבים:

½ 2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

¼ כפית מלח

100 גרם אינסטנט פודינג שוקו / קקאו/ אבקה להכנת שוקו

¼ כוס סוכר (ניתן להוסיף או להקטין הכמות, עפ"י טעם אישי)

150 גרם שוקולד

150 גרם חמאה/ מרגרינה, מומסת

3 ביצים, טמפ' החדר

¾ כוס קוקוס

½ כוס חלב קוקוס

½ כוס אגוזי לוז טחונים דק

2 כפיות תמצית וניל/ רום

אגוזי לוז שלמים

אופן הכנה:

לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

לנפות את הקמח, אבקת האפייה והמלח. להוסיף את האינסטנט פודינג / קקאו/ אבקת השוקו והסוכר, לערבב יחדיו.

להמיס את השוקולד, להוסיף את החמאה, לערבב היטב ולהוסיף פנימה את הביצים, הקוקוס, האגוזים ותמצית הווניל.

לאחד את שתי התערובות יחדיו ולערבב היטב.

בכדי למקסם את התוצאה, רצוי להכניס את הבלילה לכשעה וחצי למקפיא.

ליצור עיגולים בעזרת כף/ כפית, לשים לב שהעיגולים לא גדולים מידי ושישנם רווחים מספקים בין העוגיות, מכיוון שהן מתפשטות ותופחות. במרכז כול עוגייה לשים אגוז לוז אחד.

לאפות כ- 12 דקות.


| עוגיות שוקולד || עוגיות קוקוס || עוגיות אגוזים |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב