עוגת גבינה ואייריש קרים

רכיבים:

1 כוס ביסקוויטים קצוצים

½ כוס אגוזי לוז קצוצים

½ כוס אגוזי פקאן סיני

¼ כוס סוכר

6 כפות חמאה מומסת

1 ק"ג גבינת שמנת, בטמפ' חדר (מסוננת מנוזלים)

¼ ק"ג גבינת ריקוטה (מסוננת)

2/3 1 כוסות סוכר

5 ביצים בטמפ' החדר

1 כוס אייריש קרים (רצוי להשתמש בבייליס האיכותי)

1 כף תמצית וניל אמיתית

1/2 מיץ סחוט מלימון,  ½ קליפת לימון מגוררת

אופן הכנה:

לחמם תנור לחום של 170 מעלות.

לטחון את הביסקוויטים והאגוזים, לא טחינה דקה מאוד.

לערבב את הביסקוויטים, האגוזים, הסוכר והחמאה המומסת.

לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, לצקת את התערובת שהכנו ולהדק לתחתית, כ- 8 ס"מ גובה.

לאפות כ- 15 דקות. להוציא מהתנור ולקרר. לשחרר מהרינג.

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

להקציף את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה.

להקציף את הסוכר, ולהוסיף את הביצים, אחת אחר השניה.

להוסיף את האייריש קרים, את תמצית הווניל ואת מרכיבי הלימון.

לצקת את תערובת הגבינה ע"ג התחתית שהכנו. לאפות כ- 10 דקות ולהנמיך הטמפרטורה ל- 160 מעלות.

להמשיך לאפות כ- 25-30 דקות. ** רצוי מאוד להשתמש באמבט מים חמים באפיית עוגות גבינה.

לבדוק שהעוגה יציבה ולא נוזלית.

להוציא את העוגה מהתנור, להפריד את העוגה בזהירות מהרינג ולהניח על רשת קירור.

ניתן לאבק עם אבקת סוכר מעל.


| עוגת גבינה || עוגה מעוצבת || עוגה ללא בצק סוכר |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב