עוגת גבינה ושקולד תפוז

רכיבים:

500 גרם גבינת שמנת

200 גרם שמנת חמוצה

3 ביצים

1 כוס סוכר

2 כפות פודינג וניל

2 כפיות תמצית וניל

100 גרם שוקולד מריר, קצוץ

4 כפות ליקר תפוזים (אלכוהולי או לא אלכוהולי, לבחירתכם)

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

להמיס את השוקולד המריר בבאן מרי או במיקרוגל. להוסיף פנימה את ליקר התפוזים.

לערבב את הגבינה, השמנת החמוצה, הסוכר, הביצים ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.

להוסיף פנימה את פודינג הווניל ולהמשיך לערבב.

לחלק את התערובת ל- 3.

1/3 אחד הוא שכבת הבסיס הלבנה. 1/3 נוסף לערבב עם השוקולד המומס.

ה- 1/3 האחרון הוא השכבה המכסה והאחרונה.

בתבנית משומנת ומקומחת קלות לצקת את השליש הראשון, מעליו את שליש התערובת השוקולדית ולסיים עם השכבה האחרונה. (אני שיניתי במעט את סדר התערובות ובשכבה העליונה יצקתי את התערובת השוקולודית, ובעזרת מזלג יצרתי מראה שיש).

להניח קערה עם מים רותחים בתחתית תנור האפייה, בכדי לספק סביבה בעלת לחות מספקת לאפיית העוגה.

להכניס לתנור, לאפות כ- 10 דקות.

להנמיך את חום התנור ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות כשעה.

בסיום האפייה, לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור ולהניח לעוגה להתקרר.


| עוגת גבינה || עוגה גבינה ושוקולד || עוגה מעוצבת |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב