עוגת גבינה ושוקולד לבן (רולדין)

רכיבים:

לבצק:

50 גרם סוכר

100 גרם חמאה רכה

150 גרם קמח

1 טיפת תמצית וניל

¼ כפית גרידת לימון

½ ביצה

לתערובת:

4 ביצים

460 גרם גבינה לבנה 9%

250 גרם שוקולד לבן

80 מ"ל שמנת מתוקה 42%

2 טיפות תמצית וניל

גנאש שוקולד לבן:

100 גרם שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן

אופן הכנה:

לבצק הפריך:
. מחממים את התנור ל-160 מעלות 

מערבלים במערבל עם וו גיטרה את החמאה והסוכר בעוצמה בינונית. מוסיפים את הביצה, גרדת הלימון ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח, עד לקבלת בצק.

מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית. אופים כ-15 דקות. מוציאים ומצננים. (משאירים את התנור על חום של 160 מעלות).

לתערובת הגבינה:
מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים מעל השוקולד הלבן. ממתינים כ-2 דקות ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.

מצננים מעט את התערובת, מעבירים למערבל ומערבלים בעוצמה נמוכה. מוסיפים בהדרגה את הגבינה, הביצים ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים את התערובת מעל הבצק הפריך (לאחר שצונן) ומכניסים לתנור לחום של 160 מעלות לכ-40 דקות.

מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר כשעה ומעבירים למקרר לשעתיים נוספות.

לגנאש שוקולד לבן:

מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים מעל השוקולד הלבן. 

ממתינים כ- 2 דקות ומערבבים עד לקבל מרקם חלק 

מצננים ושופכים מעל העוגה לאחר שהתקררה, ממתינים כ-5 דקות ומגישים.



| עוגת גבינה || עוגה גבינה || עוגת גבינה לשבועות |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב