עוגת היער השחור

עוגת היער השחור הנפלאה של מיקי שמו.

הכנת טורט השוקולד:
200 גר' שוקולד מריר
300 גר' חמאה
4 ביצים מופרדות
¾ 1 כוס קמח
כף קקאו
½  שקית א.אפיה
1/3 1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה ומוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מקציפים 4 חלבונים ואת הסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.
מקפלים את הקמח ואבקת האפייה. אופים ב- 180 מעלות עד 40 דקות.
מלית:
לוקחים 150 גר' דובדבנים טריים.
משרים את הדובדבנים במשך שעה במקרר עם 1/3 כוס סוכר עד ליצירת מיץ.
מחממים את המיץ, ובמקביל מכינים בצד ומוסיפים כף אחת מחוקה של קורנפלור עם 1/3 כוס מים.
ברגע שהנוזלים מגיעים לטמפ' חמה (לא להרתיח), מוסיפים קורנפלור עם המים שהכנו מראש, וכף אחת של קירש ליקר דובדבנים.
מערבבים את הכול ביחד עד שמסמיך מעט (לא הרבה).)
מכבים את האש ומוסיפים את הדובדבנים.

חלק שני - הכנת הקציפות:
קציפה לבנה:
2 מכלי שמנת מתוקה
1/3 כוס סוכר
אופן ההכנה:
מקציפים לקצפת יציבה.
קציפת שוקולד:
מיכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לקציפה רכה.
ממיסים את השוקולד.
מקפלים ע"י השוואת טמפ' לקציפת שוקולד חלקה.
הרכבה - (בתוך תבנית העוגה):
מניחים פרוסה מן השלוש של הטורט שוקולד בבסיס תבנית העוגה.
מניחים את קציפת השוקולד מעל ושכבת מחית דובדבנים (100 גר') – מלית.
מניחים פרוסה נוספת מהשלוש וממלאים מעל קציפה לבנה וסוגרים עם הפרוסה האחרונה ויתרת הקצפת.


| עוגת היער השחור || מתכון לעוגה || עוגה מעוצבת |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב