עוגת תפוחים, קוקוס וקינמון

רכיבים:

2 כוסות קוקוס

2 כוסות חלב

1/4 1 כוסות קמח לבן

1/4 1 כוסות קמח מלא

שקית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

1 כפית קינמון

1 כוס שמן (*נסו את אפיולה המותאם לאפייה או לחילופין המירו 3/4 מכמות השמן ברסק תפוחים + 1/4 כפית סודה לשתייה)

3 ביצים טרופות

¾ 1 כוסות סוכר

3 תפוחי עץ זהובים

אופן הכנה:

לערבב את הקוקוס, החלב, הקמח, אבקת האפייה, סוכר הווניל, השמן, הסוכר והביצים.

לקלף את התפוחים, לחתוך לקוביות קטנות / לגרד במגרדת ולהוסיף לתערובת הבצק.

לצקת את התערובת לתבנית עגולה משומנת ולפזר מעט סוכר בתחתיתה.

לפזר סוכר חום וקינמון מעל.

לאפות בתנור  בחום של 175 מעלות במשך כ- 40 דקות.

 לגלריות:

עוגות מעוצבות לבנות

עוגות מעוצבות לבנים

עוגות מעוצבות לבוגרים

עוגות חתונה מעוצבות



| עוגה ללא בצק סוכר || עוגה || מתכון לעוגה |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב