עוגת שוקולד לימון

רכיבים:

½ 2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

¼ 1 כפיות אבקת סודה לשתייה

¾ 1 כוסות סוכר, 1/3 כוס סוכר

½ כפית מלח

2/3 כוס חמאה, רכה

3 ביצים

1/3 1 כוס יוגורט

1/3 כוס חלב

2 כפיות תמצית וניל

1/3 כוס אבקת קקאו

¼ כוס מים חמים

3 כפיות מיץ לימון

אופציונאלי: פיזור אבקת סוכר או קוקוס טחון.

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 190 מעלות.

לערבב קמח, ¾ 1 כוסות סוכר, אבקת אפייה, 1 כפית סודה לשתייה ומלח יחדיו.

להוסיף פנימה את החמאה, הביצים, היוגורט, החלב ותמצית הווניל.

להקציף במהירות בינונית כ- 3 דקות.

בקערה נפרדת, לערבב את הקקאו, 1/3 כוס סוכר, ¼ כפית אבקת סודה לשתייה ואת המים.

לערבב 2/3 (או יותר) מהתערובת הראשונה עם תערובת הקקאו.

לתערובת שנותרה, להוסיף את מיץ הלימון.

לצקת את שתי התערובת אחת על גבי השנייה, בתבנית משומנת ומקומחת קלות.

ניתן לערבל קלות לאפקט שיש.

לאפות 35-40 דקות ולבדוק בעזרת קיסם המוכנס למרכז העוגה, שאכן הוא נקי ושהעוגה מוכנה.

להעביר לרשת קירור.


| עוגת שוקולד לימון |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב