עוגת שוקולד נוטלה

עוגת שוקולד:
4 ביצים מופרדות
4 כפות ועוד 3 כפות סוכר
4 כפות אבקת קקאו
2 כפות מים
3 כפות קמח

2 כוסות אגוזי פקאן סיני טחונים גס

מוס הנוטלה:
2 שמנת מתוקה
1 מיכל קטן של נוטלה
2 כפות פודינג וניל
1 כף סוכר
1/2 כוס חלב

אופציונאלי

ציפוי השוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
20 גרם חמאה

אופן הכנה:

לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

להקציף את החלבונים, להוסיף פנימה באופן הדרגתי 4 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב וחלק.

לטרוף את החלמונים, הקקאו ויתרת הסוכר, להוסיף מים וקמח ולערבב עד לתערובת אחידה.

לקפל את תערובת החלמונים אל הקצף, לערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף פנימה את אגוזי הפקאן.

לצקת אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, לאפות כ- 30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

לצנן את העוגה.

הכנת המוס:

להניח את הנוטלה במיקרו לכ-20 שניות. להקציף את שאר רכיבי המוס (ללא הנוטלה) עד לקבלת קצף יציב. לקפל פנימה את הנוטלה.

למרוח באופן אחיד ושווה את המוס ע"ג העוגה המצוננת.

הכנת הגנאש:

בבאן מארי או במיקרו, להמיס יחדיו את רכיבי הציפוי ולצקת ע"ג המוס.

 


| עוגת שוקולד || עוגת שוקולד נוטלה || עוגה ללא בצק סוכר |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב