עוגת 3 שכבות מפתיעה

שכבת התחתית:

1/2 2 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

1/4 כפית מלח

300 גרם שלווה טחונה

150 גרם אגוזי לוז קצוצים דק

3 כפות סוכר

2 כפות קקאו

150 גרם חמאה מומסת

5 כפות חלב

3-4 טיפות תמצית וניל

* לערבב את המרכיבים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה, לפזר בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות.

שכבה לבנה:

4 חלבונים

250 גרם שוקולד לבן, מומס

150 גרם חמאה, מרוככת

3/4 1 כוסות חלב

2 כפיות תמצית וניל

3/4 1 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

 3/4 כוס סוכר

200 גרם אגוזי לוז שלמים

* להקציף את החלבונים, להוסיף פנימה את השוקולד והחמאה (בטמפרטורת החדר) ואת שאר המרכיבים הרטובים.

לנפות את הקמח ואבקת האפייה, לערבב ולהוסיף פנימה + הסוכר לתערובת הרטובים. לצקת על השכבה הראשונה ולפזר את אגוזי הלוז השלמים מעל, להדק מעט.

שכבת שוקולד:

1/2 כוס קקאו

2 כוסות קמח

1/2 1 כפית אבקת אפייה

1/2 כוס סוכר

2 ביצים, טרופות

3/4 כוס שמן

1/4 1 מים פושרים

כוס שוקולד צ'יפס

* את שוקולד הצ'יפס לפזר באופן אחיד על גבי השכבה הלבנה.

לערבב את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה ולצקת כשכבה שלישית, ע"ג שוקולד הצ'יפס.

לאפות כ- 25-35 דקות בחום של 175 מעלות או עד שהעוגה מוכנה. לבדוק שהעוגה מוכנה באמצעות קיסם במרכזה.


| עוגה ללא בצק סוכר || עוגת 3 שכבות || עוגת שוקולד |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב