קציפת תפוזים קלילה וטעימה

רכיבים:

2 כוסות מיץ תפוזים

3 כפות סוכר (ניתן להמיר בסוכר חום)

3 כפות קורנפלור

3 חלמונים

3 חלבונים

150 גרם שמנת

½ שקית ג`לטין

¼ כוס מים

כפית תמצית רום

גרידת קליפות לימון ותפוז טריות (חצי מכל אחד)

אופן ההכנה:

להמיס ב- ¼ כוס מים ½ שקית ג`לטין, לאחר מכן עוד 20 שניות במיקרוגל.

בסיר נפרד, להביא את מיץ התפוזים לרתיחה.

להמיס כף קורנפלור ב- 1/3 כוס מים, להוסיף למיץ התפוזים הרותח. להמשיך בהרתחה עד לקבלת פודינג סמיך.

להסיר מהאש.

להוסיף את החלמונים בזהירות לתוך התערובת.

להקציף את החלבונים בנפרד עד לקבלת קצף יציב.

לקפל את תערובת הפודינג בעודה חמה לתוך קצף החלבונים.

להקציף שמנת. לקפל לתוך התערובת את השמנת המוקצפת ואת תמיסת הג`לטין.

להוסיף את גרידת קליפות ההדר ואת תמצית הרום.

לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.


| קציפת תפוזים || קינוח ללא בצק סוכר || קינוח מתוק |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב