המתכון שלי לעוגיות קרמוגית

150 גר חמאה 
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
ביצה 
2 כוסות קמח
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
להקפיא לכחצי שעה נטיפים של שוקולד שאוהבים או כל ממרח אחר
לעבד חמאה עם סוכר ותמצית וניל להוסיף ביצה ולערבב מעט
להוסיף חומרים יבשים ולערבב לבצק אחיד 
להניח להתייצבות במקרר לכחצי שעה 
ליצור עיגולים קטנים עם שקע למלא בשוקולד לסגור ולאפות על 170 מעלות לכ15 דקות.
רכיבים:

150גר חמאה 

חצי כוס סוכר

כפית תמצית וניל

ביצה 

2כוסות קמח

חצי כפית סודה לשתיה

חצי כפית מלח

אופן הכנה:

להקפיא לכחצי שעה נטיפים של שוקולד שאוהבים או כל ממרח אחר

לעבד חמאה עם סוכר ותמצית וניל להוסיף ביצה ולערבב מעט

להוסיף חומרים יבשים ולערבב לבצק אחיד 

להניח להתייצבות במקרר לכחצי שעה 

ליצור עיגולים קטנים עם שקע למלא בשוקולד לסגור ולאפות על 170 מעלות לכ15 דקות.

 

 

 

 


| מתכון || עוגיות קרמוגית || |
     
  Share  

   
   


שירן הינה בעלת המותג שירננה עוגות מעוצבות, שהחלה את דרכה מתוך אהבה גדולה לתחום, וכיום מספקת מענה ללא פשרות בהתאמה מושלמת לרצון הלקוחות, לכול אירוע באשר הוא: חתונה, בריתה, ברית, יום הולדת, מסיבת רווקות, מסיבת גיוס, ימי נישואין, בר/בת מצווה, עוגות לבוגרים, עוגות לבנים, עוגות לבנות וכיוב'.

     
   

 
 

 
 

 

עיצוב